Äntligen

Vi på HandelsFinance är stolta över att presentera vår nya hemsida. Nu är det enklare för dig att hitta det du söker – oavsett om du är en kund till oss, eller bara är intresserad av vad vi håller på med. Med jämna mellanrum kommer vi att lägga upp nyheter här på sidan. Det kan handla om allt från våra tidigare anställda och deras resa efter att de slutade hos oss, till att ge tips till dig som företagare om hur du kan förenkla bolagets ekonomisysslor.

Synpunkter?

Du får gärna kolla runt på hemsidan och höra av dig till oss på info@handelsfinance.se om du har några synpunkter. Antingen på saker som ni gillar, eller saker som ni tycker kan bli bättre.

Välkommen till vår nya hemsida, önskar VD-duon Erik och Ludvig.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *