TJÄNSTER

Vi på HandelsFinance skiljer sig gentemot andra företag. Vi är nordens största studentdrivna konsultbolag inom ekonomi. Men varför ska man välja oss?

Pressade priser

Målet med vår verksamhet är att erbjuda våra konsulter erfarenhet, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder ett konkurrenskraftigt pris

Mångårig erfarenhet

HandelsFinance har funnits sedan 2017 och har agerat som ekonomisk konsult åt massvis med kunder. Vi kan våran grej helt enkelt. 

Skräddarsytt upplägg

Alla företag skiljer sig åt, och med det även dess ekonomiska situation. Vi möter Er och lägger upp en helt skräddarsydd arbetsplan som passar

Stor tillgänglighet

Working 9-5? Knappast. Vi är tillgängliga när ni så önskar och kan arbeta både lokalt och på distans samt under de tider som ni önskar. 

Löpande redovisning

Vårt huvudsakliga område är löpande redovisning och bokföring. Du kan välja att överlåta hela eller delar av företagets löpande redovisning till oss samt erhålla hjälp med diverse deklarationer som måste göras till myndigheter. Vi arbetar främst inom Fortnox, men vi är inte begränsade till detta utan kan även arbeta i andra redovisningssystem. 

Bokslut och Årsredovisning

Vi har en bred erfarenhet av upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer, oavsett företagsform. Med en hög flexibilitet kan vi hjälpa er inom dessa områden oavsett i vilken fas ni är i det löpande underliggande redovisningsarbetet. 

Ekonomistyrning

Behöver du underlag för beslutsfattning inom ditt bolag? Känner du att du ofta har likviditetsproblem? Är det svårt att uppskatta en sund storlek på lagret? Detta är frågor som är centrala för många företag, och viktiga för framtida beslutsfattning. 


Vi på HandelsFinance besitter bred kunskap inom controlling och kan med hjälp av en granskning av såväl yttre som inre faktorer i bolagets ekonomi ta fram underlag för beslutsfattning. På så vis får ni bästa möjliga förutsättningar att fatta de besluten som på bästa sätt skall gynna ert företag på lång sikt. 


Corporate Finance

HandelsFinance erbjuder finansiell analys samt värderingssimuleringar för att hjälpa er fatta rätt beslut. Vi levererar bland annat:

  • rderingssimulering (DCF, multipel- och –sub stansvärdering)
  • Marknadsscreening
  • Lönsamhetsberäkningar
  • Intäkts- och kostnadsprognoser


Interimskonsultering

HandelsFinance täcker upp tillfälliga behov inom ekonomin i er verksamhet. Vi erbjuder en flexibel och agil arbetskraft när ni behöver den.

Exempel på tjänster vi täcker:

  • Ekonomiassistent
  • Redovisningskonsult
  • Övriga administrativa roller