Är du vår nya kollega?

HandelsFinance erbjuder dig på Handelshögskolan i Göteborg en unik möjlighet att få ett försprång inför ditt kommande yrkesliv. Skicka in din spontanansökan till oss.

Varför ska du bli en del av HandelsFinance?

Ovärderliga kunskaper

Möjligheten att få tillämpa dina kunskaper från studierna gör att du får en unik möjlighet att erhålla praktisk erfarenhet i området som du studerar. 

nätverksmöjlighet

Genom att båda vara delaktiga i träffar med partners och kunder har du stor möjlighet att göra ett namn för dig själv och skapa kontakter inför kommande yrkesliv. 

Flexibelt arbetssätt

Som konsult arbetar du 10 timmar per vecka vid sidan av studierna. Vi erbjuder därav en möjlighet att arbeta flexibelt, där du tillsammans med din arbetsledare lägger upp arbetet på tider som passar dig. 

Stora avanceringsmöjligheter

Det kan gå snabbt på HandelsFinance brukar vi säga. Med det menar vi att du som konsult har stora möjligheter att avancera inom företaget.  Med ett högt driv och med en ambition kan du enkelt avancera och testa på nya roller och få mer befogenhet och ansvar. 

sociala kontakter

Som en del av HandelsFinance träffar du likasinnade människor på din arbetsplats som brinner för samma sak som du gör. Vi är ett sammansvetsat gäng och välkomnar mer än gärna nya, likasinnade människor. Tillsammans är vi starka!

”En grym möjlighet att erhålla arbetslivserfarenhet under din studietid. Ta chansen!”

Peter Hellqvist, tidigare konsult på HandelsFinance, som i dagsläget arbetar som ekonomikonsult på Business Process Solution hos Deloitte.